top of page
  • Tommy Heylen

WRC 7 komt 15 september naar PC, PS4 en Xbox One


Bigben en Kylotonn brengen op 15 september WRC 7 uit voor PC, PS4 en Xbox One. WRC 7 is de officiële videogame van de 2017 FIA World Rally Championship (WRC). Afgelopen twee jaar zijn er meer dan een miljoen games in de WRC-licentie verkocht en deze 7e game in de reeks belooft nog extremer en nog realistischer te zijn dan zijn voorgangers.

WRC 7 biedt fans van racing games en rally een uitgebreide, veelzijdige en intense rally-ervaring in 13 natuurgetrouw nagemaakte omgevingen. Met fraaiere graphics en een nauwkeurigere besturing dan zijn voorgangers levert WRC 7 spelers een realistische en spectaculaire manier om het World Rally Championship te ervaren. De wagens van de autofabrikanten zijn dit jaar krachtiger en aerodynamischer dan ooit, met een agressieve look die zowel de competitie als de game nóg indrukwekkender maakt.

WRC 7 neemt de speler mee tot in de verste uithoeken van de wereld dankzij 13 World Championship rally’s, verspreid over 15 landen en 4 continenten. Spelers kunnen hun favoriete coureur selecteren en hun vaardigheden testen op moeilijke, technische parcours. Sneeuw, gravel, asfalt, modder… elke rally brengt een unieke uitdaging met zich mee op wegen die nog nauwer, langer, gevaarlijker en meer realistisch zijn.

Bron: Persbericht

© Game4Me.be


bottom of page