top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

BioShock: The Collection, XCOM 2 Collection en Borderlands Legendary Collection komen naar Switch

2K heeft vandaag tijdens een Nintendo Direct Mini-uitzending aangekondigd dat BioShock: The Collection, XCOM 2 Collection en Borderlands Legendary Collection naar de Nintendo Switch komen op 29 mei. Elke collectie bevat een combinatie van de originele games en downloadbare uitbreidingen.


BIOSHOCK: THE COLLECTION

  • Ervaar de onvergetelijke werelden en verhalen van de bekroonde BioShock-serie met BioShock: The Collection. Reis naar de prachtige, onheilspellende steden Rapture en Columbia in BioShock Remastered, BioShock 2 Remastered en BioShock Infinite, inclusief alle singleplayer-DLC op de Nintendo Switch. BioShock: The Collection op Nintendo Switch bevat:




XCOM 2 COLLECTION

  • Ontketen een wereldwijd verzet om de buitenaardse dreiging te elimineren en de mensheid te redden van uitsterven met de XCOM 2 Collection op Nintendo Switch, die het volgende bevat:

    • XCOM 2: XCOM 2 is een turn-based strategiegame en het vervolg op XCOM: Enemy Unknown. In XCOM 2 regeren Aliens de aarde en beloven ze een schitterende toekomst voor de mensheid, terwijl ze in het geheim een sinistere agenda verbergen. Als leider van een guerrilla-strijdmacht met ogenschijnlijk onmogelijke kansen, moeten spelers een wereldwijd verzet aanwakkeren om de buitenaardse dreiging te elimineren en de mensheid te redden van uitsterven.

    • Vier DLC-pakketten: Alle vier de DLC-pakketten van XCOM 2 zijn opgenomen in de XCOM 2 Collection op de Nintendo Switch, inclusief het Resistance Warrior Pack, Anarchy’s Children, Alien Hunters en Shen’s Last Gift.

    • XCOM 2: War of the Chosen: Deze baanbrekende uitbreiding brengt aanzienlijke veranderingen en toevoegingen naar de XCOM 2 campaign. Vecht samen met nieuwe verzetsfacties terwijl je probeert de buitenaardse dreiging op aarde te elimineren en te voorkomen dat nieuwe vijanden, bekend als de Chosen, de Commander heroveren.


BORDERLANDS LEGENDARY COLLECTION

  • Ervaar drie keer de chaos, verzamel drie keer de loot en schiet je driemaal een weg door de verpletterende actie met Borderlands Legendary Collection op de Nintendo Switch, die het volgende bevat: 

    • Borderlands: Game of the Year Edition:

    • Borderlands 2: nden wapens en vecht samen met ze in een meedogenloze zoektocht naar wraak en verlossing.

    • Borderlands The Pre-Sequel: Speel als één van de zes geheel nieuwe classes, terwijl je een pad van destructieve chaos baant over Pandora's nooit eerder vertoonde maanlandschappen met lage zwaartekracht, in combinatie met allerlei nieuwe moves, wapens en voertuigen! Vecht samen met de toekomstige megalomane tiran Handsome Jack en voorkom de vernietiging van Pandora en zijn maan.

Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page