top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Borderlands 3 add-on Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright & Hammerlock gelanceerd!

Het verlovingsfeest waarmee de aanstaande vereniging van Sir Alistair en Wainwright Jakobs gevierd wordt, is nu in volle gang op de gloednieuwe ijsplaneet Xylourgos! De tweede campaign add-on van Borderlands 3, genaamd Guns, Love, and Tentacles: The Marriage of Wainwright and Hammerlock, is vanaf nu verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One.

Guns, Love, and Tentacles is de tweede in een serie van vier campaign add-ons die naar de Super Deluxe Edition en de Season Pass van Borderlands 3 komen. Als je in het bezit bent van alleen Borderlands 3 kun je de add-on ook apart aanschaffen. De trailer van Guns, Love, and Tentacles is hier vinden en screenshots, key art en meer kun je hier downloaden.





Als een geëerde gast op dit Lovecraft-achtige verlovingsfeest zul jij moeten terugvechten tegen de krachten van buitenaards kwaad, wanneer Wainwright en Hammerlock hun 'happily ever after' willen. Gelukkig word je gesteund door de meest bad-ass wedding planner in het heelal: Gaige, een voormalige Vault Hunter die onlosmakelijk verbonden is met haar BFF robot Deathtrap. En dat is nog niet alles:


  • Ontdek meerdere gebieden op de volledig nieuwe planeet Xylourgos

  • Voltooi nieuwe, spannende verhalen en side-missions

  • Confronteer nieuwe vijanden waaronder alien beasts, verschrikkelijk gemuteerde occultisten en een bende van koud-bloedige bandieten

  • Voeg nieuwe Legendary Weapons, Class Mods en andere uitrusting toe aan je arsenaal

  • Verzamel nieuwe Vault Hunter Heads en Skins, Vehicle Skins en interactieve Room Decorations

Bron: Persbericht


© Game4Me

bottom of page