• Game4Me

DreamWorks Trollhunters: Defenders of Arcadia videogame komt in zomer 2020 uit

Bandai Namco Entertainment Europe, Outright Games en Universal Games and Digital Platforms stellen vandaag de aankomende release van een gloednieuwe videogame voor, DreamWorks Trollhunters Defenders of Arcadia, dat op 25 september PC, PS4, Xbox One en Switch komt.

Geïnspireerd op de populaire DreamWorks Animation en Emmy-winnende Netflix-serie van Academy Award-winnende filmmaker Guillermo Del Toro en ontwikkeld door de productieve game ontwikkelaar Wayforward, zal deze nieuwe platform action-adventure game deze zomer verschijnen met een all-star stemmencast waaronder de originele stemmen van Emile Hirsch, Charlie Saxton en David Bradley uit de show.


DreamWorks Animation’s Tales of Arcadia-trilogie bestaat uit Trollhunters, 3Below en de langverwachte nieuwe serie, Wizards, die later dit jaar op Netflix lanceert. De trilogie focust zich op het ogenschijnlijk gewone dorp Arcadia Oaks dat toevallig in het midden ligt van magische en mystieke lijnen dat het tot een knooppunt maakt van vele veldslagen tussen buitenaardse wezens, waaronder trollen, aliens en tovenaars. De nieuwe game, DreamWorks Trollhunters Defenders of Arcadia, vertelt een gloednieuw verhaal dat zich afspeelt tussen de verschillende werelden uit de drie series en fungeert als een verhalende beat die de trilogie verenigt.


Bron: Persbericht


© Game4Me

© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now