• Game4Me

Immortal Realms: Vampire Wars verschijnt op 28 augustus

Uitgever Kalypso Media en ontwikkelaar Palindrome Interactive maken vandaag bekend dat Immortal Realms: Vampire Wars op 28 augustus verschijnt voor PC, PS4, Xbox One en Switch.


De game mengt turn-based vampiergevechten met empire-management en volgt een bloederige oorlog tussen mensen en drie unieke vampierenclans: de Dracul, Moroia en Nosfernus. De closed beta van Immortal Realms: Vampire Wars is nu geopend voor spelers die de game vooraf aanschaffen in de Kalypso Store, en de Microsoft Store via Xbox Game Preview.

Om de aankondiging te vieren heeft Kalypso een ontwikkelaar-video van Palindrome Interactive uitgebracht. Dit eerste deel in een vierdelige serie gaat dieper in op het verhaal, de unieke gameplay-fusie van turn-based combat en empire-management, en het artistieke design van de game.


Immortal Realms: Vampire Warsi s een meeslepend strategiespel dat speelt in een duistere, onrustige vampierwereld en empire-management combineert met turn-based vampiergevechten. Daal af in een mythische wereld vol gruwelen, legendes en episch gothic-verhalen, gecombineerd met een uitdagende game-ervaring.


Bron: Persbericht


© Game4Me

© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now