top of page
  • Foto van schrijverGame4Me

Nacon kondigt WRC 9 aan én licenties voor WRC 10 én 11

NACON en zijn ontwikkelstudio KT Racing kondigen met plezier de komst aan van WRC 9, de officiële videogame van de FIA World Rally Championship. Na het succes van WRC 8 zal WRC 9 de liefhebbers van rally-gaming diverse verbeteringen en nieuwe mogelijkheden bieden. WRC 9 verschijnt op 3 september voor PC, PS4, Xbox One en later voor de Switch.


NACON kondigt ook aan dat WRC 9 tevens in ontwikkeling voor de Xbox Series X en  PS5. Meer details over de release-timing en kenmerken van de versies voor deze systemen worden gedurende de komende maanden onthuld.Daarnaast maken NACON en KT Racing bekend dat hun licentieovereenkomst met WRC Promoter tot 2022 is verlengd voor de ontwikkeling en uitgave van WRC 10 en WRC 11.





WRC 9 biedt wederom een heleboel content, waarbij drie nieuwe evenementen aan de kalender zijn toegevoegd: de terugkeer van de iconische Safari Rally in Kenia, Rally Japan met zijn uitdagende smalle asfaltwegen en de prachtige landschappen van de rally van Nieuw-Zeeland, naast twee andere rally’s met compleet vernieuwde omgevingen. Fans kunnen ook racen met nieuwe klassieke wagens die hun stempel op de geschiedenis van de WRC hebben gezet.



Een nóg realistischere race-ervaring

Om het gedrag van bepaalde wagens te verbeteren en verfijnen, hebben de ontwikkelaars wederom de focus gelegd op het realisme van de auto-physics – inclusief ophanging, remmen en massa-overdracht – om het authentieke gevoel naar een hoger niveau te tillen. Door deze aandacht voor details worden de reacties van voertuigen getrouw gereproduceerd, op alle ondergronden en onder alle omstandigheden die ook het echte kampioenschap kent. Een speciale focus op geluid maakt de ervaring nog overtuigender.


Bron: Persbericht


© Game4Me

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page