• Game4Me

Ontmoet je nieuwe metgezel in Hunting Simulator 2

NACON maakt meer bekend over Hunting Simulator 2, de nieuwe jachtsimulator van Neopica die op 25 juni 2020 verschijnt voor PC, PS4 en Xbox One.


Een nieuwe video van Hunting Simulator 2 toont een felbegeerd gameplay-element dat voor het eerst sinds lange tijd aan een jachtgame is toegevoegd: een jachthond! Jachthonden zijn essentiële metgezellen voor vele jagers en vormen dan ook één van de belangrijkste toevoegingen aan deze tweede game in de Hunting Simulator-serie. 

In de uitgestrekte omgevingen van Hunting Simulator 2 is het niet altijd even makkelijk om je prooi te vinden. Net als in het echt, moeten spelers geduld hebben en aandacht schenken aan verschillende aanwijzingen in omgevingen om de sporen van dieren te vinden en volgen. Voor dit cruciale onderdeel van een geslaagde jacht, kunnen spelers nu vertrouwen op de hulp van hun trouwe metgezel. 


In Hunting Simulator 2 zijn drie hondenrassen beschikbaar met elk hun eigen kenmerken en vaardigheden waar spelers handig gebruik van kunnen maken. Kies de BeagleLabrador Retriever of German Shorthaired Pointer als ideale partner om mee op jacht te gaan!


Bron: Persbericht


© Gmae4Me

© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now