• Game4Me

PGA TOUR 2K21 cover atleet Justin Thomas en WWE superster The Miz over games, golf en uitrusting

In een exclusieve 2K-videochat verwelkomt WWE Superstar, reality-tv-persoonlijkheid en mega golf-fan Mike "The Miz" Mizanin, de PGA TOUR 2K21 cover atleet Justin Thomas in de 2K-familie tijdens een enthousiast gesprek tussen beide meervoudige kampioenen.


Het duo bespreekt het enthousiasme van Justin, de allereerstePGA TOUR 2Kcover atleet ooit. Hij wordt hiermee toegevoegd aan de legendarische lijst van 2K cover sterren met onder andere LeBron James, Dwayne "The Rock" Johnson, Michael Jordan, Stone Cold Steve Austin, Kobe Bryant, John Cena en nog veel meer. Ze bespreken ook enkele in-game features van PGA TOUR 2K21, waaronder het creëren van je eigen MyPLAYER, het aanpassen van uitrusting en kleding, evenals het opnemen tegen Justin en 11 andere PGA TOUR pro's in de uitdaging om de FedExCup Champion te worden.

Daarnaast verdiepen Justin en The Miz zich in hun favoriete golfuitrusting, de meest bizarre kledijkeuzes op de baan en ze brengen zelfs een theoretische head-to-head match-up in kaart op de digitale en real-life links (ervan uitgaande dat The Miz een voordeel van 30 slagen krijgt).


Bron: Persbericht


© Game4Me

© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now