• Game4Me

Saints Row The Third Remastered is nu verkrijgbaar

Saints Row The Third Remastered is nu verkrijgbaar voor PC, PS4 en Xbox One. De game die door velen wordt beschouwd als het beste deel uit de Saints Row-serie oogt nu fraaier dan ooit dankzij de vele visuele verbeteringen die Sperasoft heeft doorgevoerd, bijvoorbeeld aan de omgevingen, personagemodellen en beeldeffecten. Ook heeft de game een nieuwe belichtings-engine gekregen en zijn alle wapens en auto’s opnieuw ontworpen.


Spelers die terugkeren naar Saints Row The Third zullen het heerlijk nostalgisch vinden weer in dit vervlogen tijdperk te duiken. Sluit je opnieuw aan bij de Saints-gang in Steelport – ken je Johnny Gat, Shaundi en Pierce nog? – en geniet van legendarische missies als Tank Mayhem, Eye of the Tiger en Professor Genki voor uren aan prettig gestoorde gameplay.

Saints Row The Third verscheen oorspronkelijk negen jaar geleden voor PC, Xbox 360 en PS3, en dit is de eerste keer dat Saints Row verschijnt op de huidige generatie consoles, waardoor de beruchte Saints-serie nu toegankelijk wordt voor een heel nieuwe gang aan gamers. De game heeft diverse, met elkaar verweven verhaallijnen, waarbij de keuzes van spelers de route door de game bepalen. Doorgewinterde spelers kunnen misschien zelfs nieuwe wendingen in het verhaal ontdekken, wat tot nooit eerder vertoonde missies kan leiden.


Verhaal:


Saints Row The Third Remasteredgeeft je controle over de Saints op het toppunt van hun macht, en laat je volop van die macht genieten. Dit is jouw stad. Dit zijn jouw regels. De stad Steelport ziet er in geremasterde vorm beter uit dan ooit, en dompelt je onder in een wereld van sex, drugs en guns.


Jaren nadat ze Stilwater veroverden, zijn de Third Street Saint geëvolueerd van straatbende tot populair merk, met Saints-sneakers, Saints-energiedrankjes en Johnny Gat-bobblehead-poppen in alle winkels. De Saints zijn de koningen van Stilwater, maar met die celebritystatus hebben ze wel de aandacht op zich gevestigd. The Syndicate, een legendarisch crimineel broederschap met klauwen die over de hele wereld reiken, heeft zijn ogen op de Saints gericht en eist hun respect.


Omdat je weigert om voor het Syndicate door de knieën te gaan, breng je het gevecht naar Steelport, een eens zo trotse metropolis die onder controle van het Syndicate is verworden tot een verdorven stad. Ga parachutespringen met een tank, voer een satellietaanval uit op een Mexicaanse worstelbende, en neem het in je eentje op tegen een goed getraind leger in enkele van de meest bizarre game-scenario’s die je ooit hebt gezien.


Bron: Persbericht


© Game4Me

© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now