© Game4Me 2020

Info@Game4Me.be - België

  • Game4Me

Win: Goodiebags Terminator: Dark Fate!

Leuk nieuws voor de filmfans onder ons, want The Terminator is back! I'll be back waren ooit de beroemde woorden van Arnold Schwarzenegger in The Terminator uit 1984 en hij blijft maar terugkomen. Na het Schwarzenegger-loze Salvation uit 2009 keerde hij terug in Genisys in 2015 en nu dus als T-800 Model 1/Carl in Terminator: Dark Fate, net als Linda Hamilton die terugkomt als Sarah Connor!

De film ligt nu in de rekken op Blu-ray en DVD en om dat te vieren, mogen we van 20th Century Fox Home Entertainment twee ultra-leuke Goodiebags weggeven! Die Goodiebags staan garant voor een superleuke filmavond met een Limited Edition Blu-ray van de film, snacks én een leuke extra die we niet zullen verklappen. Maar dat het een coole prijs is, is een zekerheid.


Wat je moet doen om de goodiebag te winnen? Je gegevens én het antwoord op mailen naar wedstrijd@game4me.be!


Vraag: In deze nieuwe Terminator-film, Dark Fate, is er een nieuw model van de T-800 die een bedreiging vormt, maar met welk model Terminator kregen Sarah Connor en T-800 af te rekenen in Terminator 2: Judgement Day uit 1991?


Stuur je antwoord, samen met je naam, voornaam en adres naar wedstrijd@game4me.be


Deelnemen kan tot en met 18 maart, staat open tot inwoners van België en Nederland én slechts één deelname per persoon toegelaten. Persoonsgegevens worden na afloop van de wedstrijd vernietigd.


© Game4Me

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now